HVEM ER VI?

Hej


Jeg hedder Sandy og er den glade grundlægger og indehaver af Den lille bitte farm.

Professionelt er jeg uddannet og har arbejdet med mad og formidling hele mit voksne liv. Jeg har undervist og lavet mad til og med voksne, børn og unge og har en forkærlighed for det bæredygtige køkken, for bålmad og i det hele taget mad, der bringer smil og gode oplevelser med sig.

Privat har kreative sysler altid haft en vigtig rolle i mit liv; Skrivning, strikning, hækling, spinding og meget mere.

Det og så selvfølgelig dyrene.

Dyr har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske.

Dyr og alt det, der følger med.

Med undtagelse af nogle få år i min ungdom, har jeg altid haft dyr.


Lykken har velsignet mig med en mand, der også har et blødt punkt for dyr og børn, der deler vores kærlighed eller i hvert fald er overbærende og høflige, når vi kaster os over endnu et dyrerelateret projekt:-)

Vi har foreløbig delt matrikelnummer med:  hunde, katte, marsvin, kaniner, akvariefisk, skildpadder, skægagamer, en slange, hamstere, undulater, dværgpapegøjer, vagtler, høns, moskusænder, gæs, landænder, vandrende pinde, en skorpion og dværggeder. Nå ja, og så de mus, rotter og ræve, der uden vort samtykke har huseret hos os.


Listen kunne og ville formentlig være endnu længere, hvis ressourcerne havde været til det.

I maj 2021 fik vi muligheden af at tage skridtet og flytte i vores helt egen landejendom med 3 tdr land, en lille sø, en dejlig frugthave og uanede muligheder for både tobenede og firbenede.

Det kan godt gå hen og blive voldsomt omsiggribende og vanvittigt sjovt. 

Og hvorfor så ikke forene alle interesser og kompetencer i et skønt livsprojekt?


Jeg har valgt at kalde projektet : "Den lille bitte farm", glæder mig voldsomt til det, der måtte komme og håber inderligt, at også andre må få glæde af det.


Mvh 

Sandy Bunnag Nielsen/Den lille bitte farmer.